{alt_text}

DETOO architects zoekt een

Architect- ontwerper

 

Onze ploeg van 75 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit. We werken vandaag voornamelijk in de Belgische context, maar verruimen onze blik naar Zuidoost-Azië.

DETOO architects is ontstaan vanuit een fusie van Boeckx architects in Oostende en De Vloed architects in Heusden-Destelbergen. Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, tekenaars en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar gemotiveerde architect-ontwerpers voor onze beide vestigingen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

 

Ben jij?

Een enthousiaste en creatief ontwerper met een masterdiploma architectuur. U bent conceptueel sterk, en hebt oog voor het welzijn van de bewoners en gebruikers van onze gebouwen. U werkt graag de grote lijnen van een project uit, maar heeft ook zin voor detail. U neemt graag verantwoordelijkheid op, u kan zowel autonoom als binnen een team werken. U kunt vlot communiceren met de bouwheer, overheden en studiebureaus in het kader van uw project. Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Een masterdiploma stedenbouw is een meerwaarde, maar geen vereiste. Kennis van Revit, Sketchup en Photoshop zijn pluspunten. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context, is een beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

 

Wat bieden we jou?

  • een bediendecontract of zelfstandigenstatuut
  • fulltime en lange termijn engagement
  • een inspirerende werkomgeving nabij Gent en nabij de Noordzee.

 

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

↓ Read more

Gloednieuw woonzorgcentrum Egmont geopend te Zottegem

Zaterdag 19 maart werd het nieuwe woonzorgcentrum Egmont feestelijk geopend met lofwoorden van Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen. Het biedt plaats aan 127 bewoners en 6 kort verblijvers en beschikt over een dagverzorgingscentrum voor 15 personen met een lokaal dienstencentrum.
Deze nieuwbouw vervangt het verouderde WZC Ter Deinsbeke.

Meer info over dit project vindt u hier:

http://www.boeckx.be/nl/projects/zorghotel-egmont

↓ Read more

{alt_text}

Een nieuw verhaal, vertrouwde gezichten

Boeckx en De Vloed, twee architectenbureaus die zich steeds hebben gespecialiseerd in het onderwijs en de zorg, engageren zich nu om samen toonaangevende projecten te realiseren die het leef- en werkcomfort van de 21ste eeuw mee bepalen.

Deze nieuwe entiteit heeft een naam gekregen die de gemeenschappelijke kracht en ambitie perfect onderstreept:

Detoo Architects

↓ Read more