Design to operate

Wij zijn gespecialiseerd in grote, complexe bouwprojecten. Daarom bieden wij onze klanten, veeleer dan alleen het ontwerpen, een totaalpakket aan waarin alles disciplines zijn geïntegreerd. 

Dat is mogelijk omdat wij een multidisciplinair team van specialisten inzetten die niet alleen complementair werken maar zich ook voortdurend binnen hun vakgebied bijscholen.

Van een gedetailleerde behoeftenanalyse tot verregaande energieprestatiestudies, van een compleet stedenbouwkundig ontwerp tot de volledige afwerking van gebouwen…
Boeckx biedt een echte totaalservice. Perfect inspelend op specifieke noden en wensen, altijd met een strikt budget- en tijdsmanagement.

In 2015 creëren we samen met het gereputeerde De Vloed uit Destelbergen een nieuw bureau:
DETOO Architects. Een ambitieuze en toonaangevende structuur die een jarenlange expertise in de zorgbouwsector bundelt om de grootste nationale en internationale projecten te realiseren.

{author}

"We creëren een duurzame omgeving waarin de mens centraal staat"

Albaan Tas, CEO Architect

"We care for great buildings"

Johan Cogge, CEO Architect
{author}
Ons team

Het Boeckx-team van een 50-tal medewerkers koppelt ervaring aan vakkennis en een passie voor architectuur. Binnen het team heeft elke werknemer zijn eigen specialisatie waardoor wij elke vraag optimaal kunnen opvolgen en voor elk project de beste mensen kunnen inschakelen. Bovendien hechten we veel belang aan permanente bijscholing, zodat onze medewerkers steeds vanuit de modernste technieken kunnen vertrekken.

{author}

"De toekomst start morgen, creëren vandaag"

DETOO Architects

WIJ ZIJN:

Albaan, Alec, Charlotte, Christoph, Daan, Danny, Els, Frans, Geert, Greet, Hannelore, Helena, Jan, Johan, Jore, Jurgen, Koen, Maxime, Nancy, Nathalie, Oele, Olivier, Pieter, Pieterjan, Steven, Sylvie, Thomas, Veronique

Wil je bij ons team ?